HYVÄKSYMÄMME MAKSUTAVAT

STRIPE

Stripe on turvallinen ja helppo maksutapa. Kun valitset epecutuning verkkokaupassa (epecuparts.fi) Maksutapa -sivulla pankki- / luottokorttimaksun tai Google Pay / Apple Pay:n, maksunvälittäjänä toimii Stripe. Maksu tapahtuu verkkokaupan sivuilla suoraan eikä sinua ohjata toiseen palveluun. Maksaminen Stripella on turvallista, koko maksutapahtuman ajan käytetään salattua internet yhteyttä, eikä epecuparts.fi tai Stripe tallenna maksutietojasi. Kun maksat Stripen tarjoamilla maksuvaihtoehdoilla, hyväksyt Stripe:n ehdot. Stripen ehdoista voit lukea lisää täältä.

STRIPE hyväksyy seuraavat Debit / Credit -kortit:

SEPA -TILISIIRTO

Valitessasi tilisiirron maksuvaihtoehdoksi maksaessasi tuotettasi, voit maksaa tilauksesi perinteisemmin SEPA-siirrolla esimerkiksi omasta verkkopankistasi, kuin maksaisit minkätahansa normaalin laskun. Tilisiirron haittapuolena on se, että tilisiirtojen siirtyminen Euroopassa pankista toiseen voi kestää jopa kaksi pankkipäivää, joka lähinnä tarkoittaa kahden arkipäivän toimitusviivettä tuotteen toimituksessa.

Etuina tilisiirroissa on se, että asiakkaan ei tarvitse jakaa maksutietojaan kolmannelle osapuolelle. Tämä myös tarkoittaa sitä, ettet maksa yhtikäs yhtään ylimääräistä maksutapalisää tuotetta tilatessasi.

Tilisiirrolla maksetut tilaukset käsitellään, kun maksu on vastaanotettu.

PALAUTUS & TAKUU

PALAUTUS

Elinikäinen vaivaton takuu kaikkiin ePerformance ohjelmointeihin.

Tuotteiden palautuskäytännöt

Tarjoamme tuotteillemme maksuttoman 30 vuorokauden tyytyväisyystakuun (ohjelmointitöissä palautustakuu), tilanteesta riippuen vaihdamme tai hyvitämme tuotteen ilmaiseksi, jos et ole ollut tyytyväinen ostokseesi. Tämä koskee kaikkia tuotteita tai niiden osia. 30 vuorokauden tyytyväisyystakuu alkaa tuotteen vastaanottohetkestä lukien, kun ostotapahtuma on todistettavissa (myös silloin, kun tuote tai palvelu on ostettu jälleenmyyjältä).

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseemme, voit palauttaa sen 30 vuorokauden kuluessa vastaanottohetkestä. Palautusta varten tuotteen tulee olla käyttämätön.

Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä: asiakaspalvelu@epecutuning.fi

Puh.: +358 44 919 6208

Jos et ole kykeneväinen palauttamaan tuotetta, ota yhteyttä ratkaisun saavuttamiseksi.

PALAUTUSMENETTELY JA -EHDOT

Tuotteen palauttamiseksi sinun on otettava yhteyttä epecutuning:in asiakaspalveluun, ilmoita yhteydenotossa palautuksen syy ja liitä mukaan tuotteen alkuperäinen kuitti. Tämän jälkeen lähetä tuote meille takaisin paketissa saamiesi palautusohjeiden mukaisesti.

Huomaa, että asiakas maksaa tuotteen lähetyksen, jos hän palauttaa tuotteen 30 päivän testijakson aikana. Me korvaamme lähetyksen vain tapauksessa, jossa tuotteen palautus suoritetaan meistä tai tuotteesta johtuvasta syystä.

Rahat palautetaan sähköisessä muodossa maksussa käyttämäsi maksutavan kautta tilillesi.

Rahojen palautus tai tuotteiden vaihtaminen on mahdollista niiden tuotteiden osalta, jotka on ostettu suoraan epecutuning:ilta tai epecutuning:in verkkokaupasta (epecuparts.fi). Palautuksen käsittelyyn ja rahojen palauttamiseen kuluu n. 10-14 arkipäivää palautuksen vastaanottamisesta.

Jos olet huomannut ostamassasi tuotteessa virheen ja tuote tarvitsee korjausta tai jos sinulla on muita kysymyksiä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: takuu@epecutuning.fi

TAKUU

Kaikilla myymillämme tuotteilla on vähintään 12kk takuu. ePerformance -ohjelmatöillä lisäksi elinikäinen ohjelmistotakuu.

Takuu ei kata normaalia kunnossapitoa ja huoltoa, eikä se koske mitään tuotteita tai osia, joita on muokattu, väärinkäytetty, laiminlyöty, vaurioitettu vahingossa, huollettu väärin tai korjattu vian ilmenemisen jälkeen jonkun muun osapuolen, kuin epecutuning ou tai epecutuning ou:n valtuuttaman korjaamon puolesta.

Jos olet huomannut ostamassasi tuotteessa virheen ja tuote tarvitsee korjausta tai jos sinulla on muita kysymyksiä liittyen takuu- ja palautusasioihin, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: takuu@epecutuning.fi

Maksutavoista voit lukea myös epecutuning.fi sivulla tästä.

Tietosuojaselosteeseemme pääset tutustumaan tästä.

Käyttöehtoihimme pääset tutustumaan tästä.

epecutuning.fi / Kotisivu

epecutuning.fi Performance / Ohjelmoinnit & Optimoinnit

epeuparts.fi / Verkkokauppa

0
YOUR CART
  • No products in the cart.